S-House by Coil Kazuteru Matumura Architects

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

s-house-arquitectura-minimalista-more-with-less-1.jpg

Located in the the Nara Prefecture, Japan is the S-House by Japanese architects, Coil Kazuteru Matumura Architects. This minimalist residence aims to find a appropriate balance of flexibility and space, based on the personal needs of the inhabitants, as opposed to using maximum floor space based on building regulations and rules.

s-house-arquitectura-minimalista-more-with-less-2.jpg

S-House features two floors which are connected by an open ceiling space which feature wooden boxes that serve specific functions. On the second floor, there are various spacing options that can separated by curtain barriers and doors hanging from the structures themselves. This flexibility allows the inhabitants several set-up options.

s-house-arquitectura-minimalista-more-with-less-3.jpg

S- House is a minimalist Japanese residence that has a strong sense of privacy and flexibility of space

s-house-arquitectura-minimalista-more-with-less-4.jpg

An important aspect of the S-House is the manner in which it seamlessly connects with the exterior, whilst maintaining privacy for the residents within its context. A large exterior concrete wall borders the terrace space which provides greater privacy. Furthermore, the fixed south-facing windows and east-facing windows look onto the railway.

s-house-arquitectura-minimalista-more-with-less-5.jpg

s-house-arquitectura-minimalista-more-with-less-6.jpg

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.